ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Πεζοπορία

Το Hiking Team της Σύρου επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα όμορφα κρυμμένα μυστικά του νησιού με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Ιππασία

Ο Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων, στα Λειβάδια Ερμούπολης προσκαλεί τους ταξιδιώτες να περιηγηθούν στα πιο γραφικά μονοπάτια του νησιού και να απολαύσουν την πιο χαλαρωτική βόλτα στη φύση.

Εκδρομές με Σκάφος

Από το λιμάνι της Ερμούπολης μπορεί κανείς να νοικιάσει ένα σκάφος και να επισκεφθεί τα κοντινά νησάκια Δίδυμη και Άσπρο, αλλά και τις πιο απόκρημνες παραλίες του νησιού.

Σκάφη μπορεί κανείς να νοικιάσει και από το γραφικό Κίνι ή σε συνεννόηση με κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο του νησιού.

Ποδηλασία

Για τους λάτρεις της άσκησης η ποδηλασία αποτελεί ιδανική επιλογή για τη μεταφορά τους στο νησί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να νοικιάσουν το ποδήλατο της αρεσκείας τους από διάφορα καταστήματα και να περιηγηθούν στις ομορφιές του νησιού με τον πιο άνετο και διασκεδαστικό τρόπο

Κατάδυση

Το υποθαλάσσιο τοπίο του νησιού αποτελείται από έντονη υποθαλάσσια ζωή, ναυάγια, υφάλους και σπηλιές που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους λάτρεις της θάλασσας.

Το νησί διαθέτει τρεις σχολές καταδύσεων για αρχάριους και προχωρημένους δύτες, καθώς και εξοπλισμό ιστιοπλοΐας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους να ταξιδέψουν στον μαγευτικό κόσμο του απέραντου γαλάζιου.

Ψάρεμα

Η Σύρος είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του ψαρέματος, καθώς προσφέρει πολλούς ψαρότοπους με μεγάλη ποικιλία ψαριών ανάλογα με την εποχή.

Υπάρχουν αρκετά καταστήματα από όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα απαραίτητα είδη αλιείας, όπως το Fishing Point στην Ερμούπολη.