Διαδίδουμε το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών!!!
Η Σύρος με τους 2 συμβατούς δότες (από τους 22 συμβατούς Πανελλαδικά) συμμετέχει στο SYROS RUN στηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.
Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στεγάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Μετά τις επιτυχημένες παρουσίες μας στο Varis και Finikas Run σας περιμένουμε για ενημέρωση και εγγραφή νέων Δοτών Μυελού των Οστών στο περίπτερο μας δίπλα στη γραμματεία των Δρομέων
Για έναν κόσμο που αξίζει να προσπαθούμε.
Για έναν κόσμο που μας αξίζει να ζούμε.

Ενημερωνόμαστε στο περίπτερο της δράσης «Η ΣΥΡΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και αν έχουμε δύναμη στη ψυχή μας ,με λίγο σίελο γινόμαστε ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ .
Ίσως να είστε και εσείς ένας από τους ευλογημένους ανθρώπους που θα σώσετε με τα αιμοποιητικά κύτταρά σας μια ανθρώπινη ζωή.